طرز تهیه کته گشنیز با گوشت قلقلی برای کودک بالای یک سال

طرز تهیه کته گشنیز با گوشت قلقلی برای کودک بالای یک سال

در ادامه ی دستور غذاهای کودک وبسایت شادیرو، اینبار یک غذای برنجی با عطر و طعم مورد علاقه ی کوچولوها داریم. مواد این غذا برای کوچکتر از یکسال هم محدودیت ندارد. اگر برنج را نرمتر بپزید، برای کوچکترها هم میتوانید استفاده کنید. مقدار مواد لازم بیشتر از خوراک بچه هاست. چون این غذا آنقدر خوش عطر و خوشمزه است که قطعا خودتان هم به هوس خواهید افتاد.
( لطفا دستورغذاهای کودک وبسایت شادیرو را بدون ذکر منبع منتشر ننمایید.)

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده (یک مشت)
  • گشنیز (۱۰۰ گرم)
  • برنج ( نصف پیمانه)
  • کره (یک ق مرباخوری)
  • پیاز کوچک (نصف)
  • زردچوبه (۱ ق چایخوری)
  • روغن مایع (۱ ق غذاخوری)

طرز تهيه:

۱- برنج را شسته و در قابلمه بریزید، کمی بیش از یک بند انگشت آب روی برنج ریخته، روغن و نمک را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید.

۲- وقتی آب برنج نسبتا تمام شد گشنیزهای شسته و خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. اگر برنج هنوز سفت است کمی آب اضافه کنید.

کته گشنیز و گوشت قلقلی برای کودک

۳- همزمان با پختن برنج، پیاز را در گوشت چرخ کرده با دنده ریز رنده کنید. زردچوبه و مقداری نمک اضافه کرده و خوب ورز بدهید تا مواد ترکیب شوند.

گوشت قلقلی برای کودک

۴- گوشت ها را قلقلی کرده و روی شعله کم در مقدار کم روغن تفت بدهید. (نیاز به روغن زیاد نیست، گوشت ها آب میندازن و در آب و روغن خود گوشت میتونید تفت بدین.)

۵- وقتی برنج نرم و بدون آب شد، گوشت ها را روی برنج بریزید و آن را دم کنید.

کته با گوشت قلقلی برای کودک

۶- در آخر کره را روی برنج قطعه قطعه کنید تا آب شود.

دستور کته گشنیز با گوشت قلقلی برای کودک

ارزش غذایی:

گوشت منبع مهمی از آهن، پروتئین، روی و ویتامین های گروه B است. گوشت حاوی پروتئینی با کیفیت بالاست که برای رشد مناسب کودکان ضروری است.

گشنیز به دلیل هضم راحت غذای مناسبی برای کودک است. درمان طبیعی نفخ و سوء هاضمه به شمار میرود. در فصل سرما میتوانید در سوپ کودک استفاده کنید، چرا که منبع غنی ویتامین C است. سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین A,C,k است. .

اولین نفری باشید که درباره این مطلب نظر می‌دهید.

گذاشتن نظر

از آخرین رویدادها مطلع شوید.